Pro6 - Onze identiteit

Je kunt ons herkennen in onze projecten, maar ook in onze aanpak.
De identiteit van Pro6.

Pro6 heeft nu al honderden woningen gerealiseerd en met de schaalvergroting maken wij een transitie door van vastgoedontwikkelaar naar gebiedsontwikkelaar.

In gebiedsontwikkelingen wordt het snijvlak van openbare ruimte en woningen steeds belangrijker. Wij noemen het de leefomgeving. Dit gevoel vormgeven in een architectonisch ontwerp en dan in een efficiënt proces gieten, vraagt wat ons betreft om nuchterheid, goede samenwerkingen en inlevingsvermogen. Om gezamenlijke doelen te bereiken, wordt onze identiteit door ons team gedragen.

Pro6 -

Creatief

Onze creativiteit zit ‘m in de details van ontwerp en uitvoering. In ons team vind je visionairs en ontwerpers die je weten te verrassen door onze identiteit in elk project te verwerken. Daarbij stellen we mens en kwaliteit altijd voorop.

Pro6 - Verbinders

Verbinders

Door onze toegankelijkheid zijn we in staat om kennis en kunde te verbinden, intern of met welke partij dan ook. Maar belangrijker nog; we verbinden mensen met elkaar door hun gezamenlijke leefomgeving te creëren.

Pro6 -

Efficiënt

Door onze unieke combinatie van ontwikkelaars en architecten onder één dak, kunnen we spreken van efficiëntie met een hoofdletter E. Samen met onze doortastendheid zorgt dit voor een adequaat proces, zonder de kantjes er vanaf te lopen.

Pro6 -

Aanpakkers

Aanpakkers. Dit is de beste verwoording voor onze werkhouding. We houden de vaart erin, maar vergeten nooit te genieten. Het is een voorrecht dat wij mogen doen wat we het allerleukst vinden; hard werken en betekenisvolle projecten ontwikkelen.

Pro6 -

Empathisch

Ons verplaatsen in de gebruiker, ofwel de belever van de duurzame leefomgeving die wij creëren, is een must. We zijn ons bewust van de impact die ons werk op iemands leven heeft. En daarom is goede communicatie zo belangrijk. Onze deur staat altijd open.

Realistisch

Onze beide benen staan op de grond. Daar zorgt onze Noord-Hollandse nuchterheid wel voor. Wat we bedenken, maken we waar. We bouwen geen luchtkastelen, maar woningen op maat voor iedereen, met een goede balans tussen prijs en kwaliteit.