Pro6 - Waarder Eiland Heerhugowaard hoofdfoto

Waarder Eiland Heerhugowaard

In 2021 verwierf Pro6 een locatie met 2.5 hectare grond aan de noordkant van Heerhugowaard. De locatie maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Vaandel Zuid. Pro6 heeft een woonwijk ontwikkelt en ontworpen bestaande uit 76 koopwoningen in een breed prijspallet. Uniek zijn de volwaardige gezinswoningen die voor € 255.000,- v.o.n. zijn verkocht aan jonge gezinnen die op Waarder Eiland een eerste thuis hebben gevonden. Bijna alle woningen op Waardereiland worden fabrieksmatig geprefabriceerd waardoor de kwaliteit maximaal kan worden geborgd en de bouwtijd kort is.
Pro6 - Waarder Eiland Heerhugowaard afbeelding 2
Pro6 - Waarder Eiland 3
Pro6 -

De openbare ruimte in het plan kenmerkt zich naast het vele groen door de aanwezigheid van veel openbaar water. Door een zorgvuldige synergie tussen woningen en de leefomgeving ontstaat een woonwijk als bron voor duurzame herinneringen.

Pro6 - Waarder Eiland 4
Pro6 -

De snelheid waarmee dit project in nauwe samenwerking met de gemeente Dijk & Waard tot stand is gekomen is onderscheidend: tussen het moment van verwerving en de eerste paal zat slechts een jaar. Een praktijkvoorbeeld waarin commitment en vertrouwen de sleutels zijn voor het versnellen van woningbouwprojecten.

Pro6 - Waarder Eiland 5
De Raad Heiloo
Havenhuys Lisse